Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Termék visszaküldése

Lépések a reklamáció folyamatában:

  • Kérjük informáljon e-mailben a reklamációról 
  • Válaszként megküldjük a kitöltendő elállási nyilatkozatot
  • A fogyasztó a termék átvételétől számított 15 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ebben az esetben az oda-vissza postaköltséget a vevő köteles megfizetni, Mi a termék vételárának 100%-át utaljuk vissza.
  • Amennyiben minőségbeli vagy más egyéb kifogása van a termékkel kapcsolatban, az eset kivizsgálásra kerül és visszaküldés esetén megtérítjük Önnek a postaköltséget, az eljárást Önnek, saját költségre kell lefolytatnia a hivatalos szerveknél, ezen idő nem számít bele a 10 munkanapos visszaküldési időbe.

 

 

 

Visszaküldési cím posta úton:

Sturovo/Párkány

1-es posta 943 01

  • Fontos! A visszaküldött csomagot  a kísérő nyilatkozattal kérjük visszaküldeni. A nyilatkozatot kitöltve kell visszaküldeni. Mindenképp kérünk mellékelni kísérő elállási nyilatkozat amit e-mailben tud Tőlünk kérni.

 

Ha a reklamációs terméken javítható hiba van, azt minél hamarabb megjavíttatjuk és saját költségünkön juttatjuk vissza a vásárló címére.

Amennyiben a termék kifogásolható/és vagy tévesen kapott áru a szolgáltató első körben cserejavaslattal él, a vásárló ezt kizárólag akkor utasíthajta el, ha a termékkel egyéb minőségbeli probléma van.

Ha a reklamációs termék nem javítható, akkor a terméket a vásárló igénye szerint vagy kicseréljük vagy visszatérítjük a termék árát.

Az összeg visszatérítését kizárólag kitöltött elállási nyilatkozat elektronikus vagy postai úton való eljuttatása után áll módunkban elindítani kizárólag banki átutalás formájában, és csak akkor ha a feladóvevényt amin szerepel az interneten is nyomonkövehtető azonosító a e-mailben elküldte a vásárló  postai levélként/csekként nem tudjuk az összeget visszaindítani.

Az oldal tetejére